3 Πράγματα Πρέπει Να Προσέχουμε Στα 30

Τα 30 είναι μία ηλικία γεμάτη με:
  1. Επιθυμίες
  2. Όνειρα 
  3. Έμπνευση
Είναι η καλύτερη ηλικία για να πετύχεις τους στόχους σου, πολλοί άνθρωποι όταν μπαίνουν στα 30 πανικοβάλλονται είτε επειδή τους τρομάζει σαν άκουσμα είτε τους αγχώνει ότι στην ηλικία που είμαι θα έπρεπε να είχα κάνει πολύ περισσότερα και άλλα πολλά.
Μην αγχώνεστε κορίτσια μου η ζωή πέρα από τα προβλήματα που μας ταλανίζουν (οικονομικά, προσωπικά, θέματα υγείας κτλ.) είναι όμορφη και πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά και να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο. 
Στο σημερινό άρθρο θα σας πω 3 πραγματάκια που θα πρέπει να προσέχουμε:

  •  ΔΙΑΤΡΟΦΉ: Θα χρειαστεί να εστιάσετε σε πιο υγιεινό τρόπο ζωής δηλαδή:
  1. Να κόψετε τα πολλά αναψυκτικά μπορεί να ακούγετε δύσκολο αλλά το μυαλό μας μπορεί να ελέγχει το σύνδρομο στέρησης, τα αναψυκτικά ωραία δροσερά είναι,αλλά κάνουν κατακράτηση υγρών λόγω της ζάχαρης και ας γράφει στα συστατικά μηδέν θερμίδες. Σύμφωνα με μελέτες του Πανεπιστημίου της Κοπεγχάγης τα αναψυκτικά σε υπερδοσολογία προκαλούν κυτταρίτιδα,διαβήτη, έμφραγμα ακόμη μπορεί να εμφανίσει καρκίνο.
  2. Αντί να πίνετε τα ανθυγιεινά αναψυκτικά άνετα μπορείτε να καταναλώσετε άφθονο νερό το οποίο έχει πληθώρα από μέταλλα, αμινοξέα( Νάτριο, Κάλιο, Ασβέστιο, Μαγνήσιο) που ωφελούν στην καλύτερη ισορροπία του οργανισμού. Φροντίστε λοιπόν να πίνετε γύρω στα 5-6 μπουκάλια νερό την ημέρα και θα νιώσετε ενυδατωμένες. Οφέλη του νερού:
α) Μειώνει την κυτταρίτιδα + γυμναστική.
β) Ευεξία
γ)Ενυδατώνει και προσδίδει λάμψης στο δέρμα
δ) Ενδυναμώνει τα μαλλιά
  • ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΉ: Ξεκινήστε γυμναστήριο ή ασκηθείτε μόνοι σας στην ύπαιθρο ή ακόμη ασκηθείτε με την βοήθεια κάποιου βίντεο, είναι ωραίοι τρόποι να τονώσετε τον οργανισμό σας όπου θα σας ωφελήσει:
α) Να χάσετε κιλά αποτελεσματικά
β) Ενδυνάμωση σώματος 
γ)Αυτοπεποίθηση 
δ) Θα νιώθεις σέξυ
ε) Χαρούμενη για το τελικό αποτέλεσμα


Τιπ!! Πριν κάνετε γυμναστική καλό θα είναι να κάνετε κάποιες ασκήσεις ( stretching - τέντωμα μυών), βοηθητικό ποτό είναι το πράσινο τσάι.

  • ΠΕΡΙΠΟΊΗΣΗ: Όσο περνάει ο καιρός θα πρέπει να δείχνουμε ακμαίες και προς τα έξω, γιαυτό δεν πρέπει να ξεχνάμε να ενυδατώνουμε το σώμα μας.
α) Πρόσωπο: Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας, δεν πρέπει λοιπόν να το έχουμε βρώμικο και σκουριασμένο. Οπότε καλό θα είναι να κάνετε μία προετοιμασία πριν βγείτε στον ήλιο (~τονωτική λοσιόν~κρέμα ημέρας~ΒΒ Cream SPF 30+). Καλό θα ήταν όσες φοράτε πολύ foundation και δεν έχετε τεράστιο θέμα κάλυψης να προτιμήσετε ένα concealer για να καλύψετε τα απαραίτητα σημεία.
β) Σώμα: Το σώμα παίζει μεγάλο ρόλο στην περιποίηση μην ξεχνάτε λοιπόν να το ενυδατώνετε με (~scrub σώματος ~ κρέμα σώματος~λαδάκι για μασάζ~)
γ) Ύπνος: πριν πάτε για ύπνο ενυδατώστε την επιδερμίδα σας είτε με κρέμα ματιών είτε με ορό ανάπλασης με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να νιώθει καταπραϋμένη και ανάλαφρη. 

Τιπ!!Μην ξεχνάτε κάθε βράδυ να ξεβάφεστε γιατί αλλιώς η συνεχόμενη διαδικασία αγνείας θα προκαλέσει γρήγορα ή αργά: απώλεια κολλαγόνου, ρυτίδες, ακμή, σπασίματα, διχρωμίες κτλ.)



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις