MUST HAVE PRODUCTS 2018

Γεια σας όμορφες/οι
Τι κάνετε πως είστε;

Με τόσο προϊόντα που υπάρχουν άντε τώρα να διαλέξεις ποιο είναι κατάλληλο για εσένα, έτσι πήρα το θάρρος να σας προτείνω τα κορυφαία που κάθε γυναίκα πρέπει να τα δοκιμάσει.








  1. 10 Icy Berries Body Scrub από Natura Siberica: συσφικτικό απολεπιστικό, συμβάλει στην σμίλευση της  σιλουέτας χάρις στα παγωμένα μούρα Σιβηρίας, με συστηματικότητα τα αποτελέσματα  είναι εκθαμβωτικά.
  2. Μάσκα Πρόπολης από Apivita: ιδανική για λιπαρές/μεικτές/ακμιακές επιδερμίδες, η πανθενόλη & η πρόπολη έχουν επουλωτική δράση. Η βιταμίνη Ε μαζί με το εκχύλισμα λεμονιού προσφέρουν λάμψη ελαστικότητα.
  3. Μάσκα Μαλλιών Hammam EL HANA Women's Egyptian :μάσκα θρέψης μαλλιών, χαρίζει λάμψη και βελούδινα μαλλιά. Περιέχει λάδι argan που συμβάλει στην ενυδάτωση των μαλλιών και στην ενδυνάμωση του τριχωτού της κεφαλής.(Μπορείτε να το βρείτε στα καταστήματα Oggi)
  4. Age Rewind Concealer Maybelline: υπέροχη φόρμουλα concealer, εκθαμβωτική κάλυψη μαύρων κύκλων και διχρωμιών.
  5.  Chanel No 5 Eau de Parfum: διαχρονική αξία, θεωρώ πως κάθε γυναίκα πρέπει να έχει το συγκεκριμένο άρωμα σαν αξεσουάρ. Έχει τόσο πληθωρικότητα που σου δίνει σεξαπίλ, είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και σε κάθε είδος αφήνει και διαφορετική μυρωδιά (πχ σε ζεστές επιδερμίδες υπερισχύει περισσότερο το σανταλόξυλο ενώ στις πιο ψύχρες υπερισχύουν η βανίλια και το γιασεμί) .
  6. I Heart Revolution Chocolate Palette: μία από τις ανερχόμενες μάρκες καλλυντικών είναι η Revolution,από τις πιο οικονομικές παλέτες σκιών με τεράστια απόδοση χρωμάτων η συγκεκριμένη είναι κατάλληλη για όλες τις επιδερμίδες.
  7. Highlighter By Ofra Cosmetis:χαρίζει εκθαμβωτική λάμψη, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους, στα ζυγωματικά, στα βλέφαρα ως σκιά, στα χείλη ως μεταλλικό κραγίον και σαν illuminator body.
  8. Red Liquid Lipstick By Ofra Cosmetics: διαχρονικό κόκκινο ταιριάζει σε όλους τους τύπους, ενυδατώνει τα χείλη χάρις την βιταμίνη Ε αν και ματ υγρό κραγιόν δεν αφήνει τα χείλη ξερά.
  9. Water Mist By Apivita: τονωτικό νερό προσώπου από τσάι του βουνού, χαρίζει φρεσκάδα, αναζωογονεί τονώνει την επιδερμίδα, προλαμβάνει τις πρώτη ρυτίδες και εξουδετερώνει τα σημεία ερεθισμού.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις